تغییر رویکرد حزب اجتماع ملی فرانسه در حمایت از رژیم اسرائیل
سفر ژردن باردلا به سرزمینهای اشغالی نشاندهندهی تغییر موضع حزب اجتماعی ملی نسبت به رژیم اسرائیل است.

ژردن باردلا، رهبر جوان حزب راست افراطی «اجتماع ملی» فرانسه، قصد دارد در ماه جاری از سرزمینهای اشغالی فلسطین بازدید کند. این سفر بازتاب بسیار واضحی خواهد بود از تغییر مواضع این حزب از سوابق فاشیستی به سوی حمایت قاطع از صهیونیسم و رژیم اسرائیل.
باردلا در مصاحبهای با روزنامه «لو ژورنال دو دیمانش» اعلام کرد که قصد دارد در کنفرانسی که اواخر ماه مارس در اورشلیم برگزار میشود، شرکت کند و همچنین از مناطقی در سرزمینهای اشغالی که در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ طی عملیات طوفانالاقصی مورد حملهی حماس قرار گرفت، بازدید کند.
تا به حال هیچیک از رهبران حزب راست افراطی فرانسه، از جمله مارین لوپن، نامزد همیشگی ریاستجمهوری این حزب، به صورت رسمی از سرزمینهای اشغالی فلسطین دیدار نکرده بودند. با این حال، مواضع ضداسلامی این حزب، باعث شده تا ارتباط نزدیکی با رژیم اسرائیل و از نسلکشی فلسطینیان و جنگ علیه حماس و حزبالله حمایت کند. در عین حال، سیاستهای ضدمهاجرتی شدید این حزب، به ویژه علیه مسلمانان، موجب شده که بسیاری از یهودیان فرانسه از این حزب حمایت کنند.
ژان-ماری لوپن، بنیانگذار جبههی ملی که در سال ۲۰۱۸ به «اجتماع ملی» تغییر نام داد، به دلیل اظهاراتش در رابطه با هولوکاست که آن را به عنوان «بخشی جزئی» از تاریخ توصیف کرده بود و همچنین توجیه اشغال فرانسه توسط نازیها، که آن را «نه چندان غیرانسانی» میدانست، بسیار مورد انتقاد قرار گرفته بود.
دختر او، مارین لوپن، در طول سالها، به همراه باردلا، که اکنون ۲۹ سال دارد، تلاش کردهاند تا حزبشان را از مواضع پدرش دور کنند و تصویری جدید از این حزب ارائه دهند. این تلاشها در فرانسه با هدف تطهیر چهرهی این حزب برای حضور در فضای سیاسی فرانسه صورت گرفته است.
در حالی که بسیاری در فرانسه به خاطر ادامهی سیاستهای ضداسلامی حزب، نسبت به این تغییرات تردید دارند. باردلا در مصاحبهای که به تازگی انجام داده، افزایش مبارزهها علیه صهیونیسم را در فرانسه ناشی از «افکار اسلامگرایانه» و «سیاستهای مهاجرتی ناپخته و قوانین سست» کشور دانسته است.
باردلا که به عنوان نامزد احتمالی ریاستجمهوری فرانسه در سال ۲۰۲۷ دیده میشود، وعده داده است که «مهاجرت را به طور قابل توجهی کاهش دهد، قوانینی برای ممنوعیت افکار اسلامگرایانه تصویب کند، مسلمانان را اخراج کند و مساجد آنها را ببندد».
همچنین، مارین لوپن و دیگر اعضای حزب او در حال حاضر به اتهام سوءاستفاده از بودجهی پارلمان اروپا تحت محاکمه قرار دارند. این محاکمه ممکن است بر مقاصد سیاسی لوپن تأثیر بگذارد و به نفع باردلا باشد.